maanantai 20. toukokuuta 2013

Warriors!

Pelasin koko lapsuuteni jalkapalloa, ja vaikka se onkin viime aikoina jäänyt vähemmälle, rakkaus lajiin on säilynyt. Olin salaa vähän haaveillut Hendrixin joukkueeseen liittymisestä, mutta olin ajatellut jättää kuitenkin väliin. Hämmennys oli melkoinen, kun sainkin Hendrixin naisten jalkapallojoukkueen valmentajalta sähköpostia. Hän kyseli haluaisinko kenties liittyä joukkueeseen. En mielestäni ollut missään maininnut pelanneeni, joten varmaan hän on vaan randomisti pommittanut tulevia vaihtareita. Pienen empimisen ja pohdinnan jälkeen päätin suostua.

Joukkueeseen liittyminen tuo kyllä niin monia mahtavia juttuja mukanaan. Tuskin olen kaikkia vielä edes ymmärtänyt. Ensinnäkin, saan kavereita! Paikallisia kavereita!! Kuulun johonkin muuhunkin ryhmään kuin vaihtareiden porukkaan! Minulla on heti ensimmäisistä päivistä lähtien lähes 30 ihmistä, joita tulen tiiviisti näkemään useita kertoja viikossa koko syksyn ajan. Varmasti sieltä löytyy omanhenkistä seuraa. Olen jo aikoja sitten päättänyt, että haluan välttää vain muiden vaihtareiden kanssa hengailun, ja tämä todellakin on loistava tapa tehdä se.

Toiseksi, pääsen reissaamaan! Osa peleistä on toisissa kaupungeissa ja jopa eri osavaltioissa, joten pääsen (ilmaiseksi heh) näkemään muutakin kuin Conwayn pikkukaupungin. Ja reissuihin liittyy tietysti myös sosiaalinen aspekti eli odotan innolla yhteisiä bussimatkoja :D

Kolmanneksi, saan paaaaaaaljon liikuntaa. Pelejä on paljon ja välillä peräkkäisinäkin päivinä ja harjoituksia todennäköisesti ainakin 3-4 kertaa viikossa. Uskon että ruoka kyllä maistuu koko syksyn ajan, joten mahtavaa että on joku pakottamassa vähän liikkumaankin. Ties vaikka vaihtarikilojen määrä olisikin negatiivinen eikä reilusti positiivinen niin kuin yleensä...

Nyt vaan hullu kuntokuuri käyntiin kesäksi. Valmentaja lupasi lähettää minulle postissa jotain fitness-tietoa. Kuulemma edessä on "healthy competition" peliajasta eli jos tulee elokuussa paikalle huonossa kunnossa ja valmistautumattomana, ei peleihin pääse mukaan ainakaan alkuun. Tavoitteenani on päästä ainakin penkille (sekin on jo saavutus!) ensimmäisessä pelissä, ja sitä kohti nyt tsempataan seuraavat kuukaudet.

Huippua :)